Om Oss

Tendermeat är ett familjeföretag baserat i Göteborg. Vi har sedan 2005 specialiserat oss på att importera det bästa köttet från världens bästa djuruppfödare och har sedan starten regelbundet försett oerhört många namnkunniga restauranger och grossister med förstklassiga köttprodukter. Vi importerar nöt-, fläsk-, kyckling- och lammkött från några av de främsta gårdarna och djuruppfödarna i Sydamerika! tendermeat_medal

Tack vare vårt personliga engagemang och passion för bra livsmedel kan vi på Tendermeat garantera att alla våra köttprodukter härstammar från gårdar som uppfyller våra högt ställda krav på uppfödning, djurhållning och transporter. Då du som inköpare, restaurangägare eller grossist köper en produkt från Tendermeat kan du vara säker på att du erbjuder dina kunder det allra möraste och mest välsmakande köttet!

Kött från Sydamerika

Sydamerika har med rätta en särskild ställning inom köttvärlden. Länder som Argentina, Brasilien och Uruguay har en lång tradition av köttproduktion och det är vida ansett att dessa länder producerar bland det bästa köttet i världen. Kanske beror det på den milsvida pampas, den sydamerikanska steppen där djur har betat i tusentals år eller på den långa traditionen av att anordna grillfester ( asado! ) i byar och grannskap. Oavsett vad anser vi på Tendermeat, med många års  erfarenhet av kött och import, att det sydamerikanska köttet är bland det allra bästa i världen och det enda som är gott nog åt våra kunder som har lika höga krav som vi.